זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
15 דקות
מס׳ מנות
4 מנות
מצרכים להכנת פרגיות במרינדה
- 600 גרם פרגיות חתוכות (*כל סטייק פרגית חתכתי ל-3)
רוטב:
- 2 שיני שום כתושות
- כף שמן זית
- כף סילאן
- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
- רבע כוס כוסברה קצוצה דק-דק
- שליש פלפל אדום חריף קצוץ דק-דק (לא חובה)
- חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פרגיות במרינדה?
- מערבבים בקערה את חומרי הרוטב עם הפרגיות ומשרים במקרר במשך 20 דקות לפחות.
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן, מוסיפים את הפרגיות ומטגנים על אש בינונית-גבוהה במשך 1-2 דקות מכל צד, עד שהן משנות צבען ללבן (מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים למחבת את שאריות הרוטב שנותרו בקערה, מכסים את המחבת, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות (יש לערבב מידי פעם).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
66 תגובות
כניסה
66 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

