מצרכים להכנת פסטה עם עגבניות שרי וזיתים
- כחצי חבילה פסטה מבושלת
- 15 עגבניות שרי חצויות
- 1 כוס זיתים ירוקים/שחורים מגולענים
- 4 שיני שום כתושות
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 גרם)
- עלי בזיליקום חתוכים גס
תיבול:
- מלח, פלפל
איך מכינים פסטה עם עגבניות שרי וזיתים?
- מחממים מחבת גדולה עם שמן זית, מניחים את עגבניות השרי והזיתים, ממליחים מעט ומטגנים כ-5 דקות עד שהעגבניות מעט מתרככות (יש לשים לב שלא יתרככו מידי עד כדי עיסה). מסירים מהאש ומעבירים לצלחת.
- לאותה מחבת מוסיפים שום כתוש ומערבבים כדקה. מוסיפים רסק עגבניות ושמנת מתוקה. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מבשלים 2-4 דקות עד שהרוטב מעט מסמיך (אך לא יותר מידי) ומחזירים את עגבניות השרי והזיתים למחבת. מוסיפים עלי בזיליקום ומערבבים היטב במשך כדקה. מסירים מהאש.
- יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
47 תגובות
כניסה
47 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

