מצרכים להכנת פסטה מוקרמת בתנור
- תבנית מלבנית פיירקס או אלומניום חד פעמית בגודל 20X29
- 1/2 חבילת פסטה מבושלת (250 גרם) (*מתכון זה הוכן מפסטה צבעונית “פרפרלה טריקולור”)
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום כתושות
- סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות
- 1/2 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה/לבישול (125 מ”ל)
- 50-100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
- 50-100 גרם גבינה צהובה
- מלח, פלפל
איך מכינים פסטה מוקרמת בתנור?
- מטגנים במחבת בצל כ-2 דקות. מוסיפים את השום ומערבבים כדקה. מוסיפים את הפטריות וקוביות הבטטה ומבשלים כ-5 דקות. מסירים מהאש.
- מניחים את הפסטה בתבנית ומעליה את התערובת שבישלנו במחבת (הפטריות והבטטה). מפלפלים וממליחים ומערבבים היטב. מפזרים מעל גבינה בולגרית וצהובה ושופכים את השמנת בצורה אחידה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות עד שהגבינות למעלה מזהיבות.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
18 תגובות
כניסה
18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

