שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-30 דקות

מס’ מנות: כ-5 מנות

חבילת פסטה (500 גרם) מבושלת. לחצו כאן להכנת פסטה. 

מצרכים לרוטב:

בצל בינוני-גדול קצוץ דק

5 עגבניות רכות חתוכות לקוביות קטנות

2-3 שיני שום כתושות

3 כפות גדושות רסק עגבניות

עלי בזיליקום חתוכים

3 כוסות מים רותחים

תיבול: כפית שטוחה סוכר, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח ומעט פלפל שחור

*גבינת פרמז’ן מפוררת (מומלץ לפזר מעל)

אופן הכנת הרוטב:

-מטגנים בצל בסיר עד להזהבה.

-מוסיפים את העגבניות והשום ומערבבים ומבשלים כ- 3 דקות.

-מוסיפים את הרסק, עלי הבזיליקום, המים הרותחים ומתבלים. מכסים ומשאירים על אש נמוכה במשך 20-30 דקות. טוחנים בבלנדר מוט לתערובת אחידה.

-כשהפסטה מוכנה, מערבבים עם הרוטב.

*מומלץ לפזר מעל גבינת פרמז’ן.

 

הכנת הרוטב:

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תבשיל ירקותתבשיל ירקות
מתכון לפנקייק מתכון לפנקייק

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
תהילה (12:58 21.07.2021)

כמה עלי בזיליקום צריך לשים?

מתכונים ב-10 דקות (14:13 21.07.2021)

היי,
זה תלוי אם רוצים טעם חזק יותר או פחות של בזיליקום. אפשר להתחיל ב5-7 עלים.

שלמה (17:59 13.07.2021)

שלום אפרת
תודה רבה על המתכונים המדהימים
רציתי לשאול – אם אני מכין את זה ביום שישי, איך את ממליצה לחמם את הפסטה על פלטה ביום שבת?

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:33 13.07.2021)

היי שלמה,
בעיקרון פחות מומלץ לחמם פסטה על הפלטה היות והיא מתייבשת בחימום כזה.
אם אין דרך אחרת- אפשר לחמם את הפסטה בתבנית חד פעמית מכוסה בנייר כסף כחצי שעה-50 דקות על הפלטה.

מירי (15:14 4.07.2021)

אם אני מכינה כמות של 250 גרם ורוצה לוותר על העגבניות מה הכמות של הרסק עגבניות שאני ישים?
ואם אני מוותרת על העגבניות זמן הבישול מתקצר?

מתכונים ב-10 דקות (16:20 4.07.2021)

היי מירי,
לא מומלץ לוותר לחלוטין על העגבניות כי אז יהיה טעם דומיננטי ומרוכז של רסק עגבניות, אבל אם אין לך אפשרות אחרת אפשר לשים סה”כ 5 כפות רסק. זמן הבישול לא משתנה.

הדר אסתר פרנקל (21:07 21.06.2021)

אפשר במקום עגבניות רסק עגבניות?

מתכונים ב-10 דקות (21:55 21.06.2021)

היי,
אפשר להחליף את העגבניות בכוס- כוס ורבע עגבניות מרוסקות בשימורים.
לא מומלץ לוותר לחלוטין על העגבניות כי אז יהיה טעם דומיננטי ומרוכז של רסק עגבניות, אבל אם אין ברירה- אפשר לשים סה”כ 5 כפות רסק, ומומלץ לשלב עם רוטב פיצה/פסטה אם יש לך.
בהצלחה:)

נוגה (18:55 10.05.2021)

יצא ממש טעים.
תודה רבה על המתכון

מתכונים ב-10 דקות (19:05 10.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף וערב מקסים😊

רבקה (16:03 7.04.2021)

יצא מושלםם תודה ענקית 😋😋

מתכונים ב-10 דקות (16:24 7.04.2021)

שמחה שאהבת:) תודה על השיתוף🌺

אוריאל (18:55 27.02.2021)

כמה קופסאות שימורים כבתמונה, לשים במקום העגבניות?

אוריאל (18:57 27.02.2021)

רכיבים

מתכונים ב-10 דקות (19:13 27.02.2021)

היי אוריאל,
חושבת ש2 קופסאות יספיקו…
שבוע טוב:)

אוריאל (19:16 27.02.2021)

תודה רבה ושבוע טוב 😀

Atzmona (10:40 13.01.2021)

בוקר טוב אפרת, האם אפשר להקפיא את הרוטב, לא ייפגם הטעם לאחר ההפשרה? תודה על המתכונים המצוינים, מדויקים וטעימים….

מתכונים ב-10 דקות (10:53 13.01.2021)

היי יקירה בוקר טוב 🙂
אפשר להקפיא את הרוטב, הטעם לא אמור להפגם.
יום נפלא❤️

אביגיל (21:16 3.01.2021)

אפשר להחליף את הבזיליקום בכוסברה?

מתכונים ב-10 דקות (21:26 3.01.2021)

אפשר לוותר 🙂

דקלה (22:03 27.12.2020)

לצערי יצא מיימי מידי ועגבניות לא הפכו לחלק מהרוטב 😔

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:54 28.12.2020)

היי דקלה,
השתמשת בעגבניות רכות? הוספת 3 כפות גדושות רסק עגבניות? כי זה מה שמאחד ומסמיך. אולי היה כדאי אפילו להוסיף עוד קצת רסק.

Atzmona (12:02 19.11.2020)

בוקר טוב, האם צריך/כדאי לטחון את הרוטב?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:15 19.11.2020)

לא חייב, לטעמך 🙂

תומר (13:29 1.11.2020)

עוד הצלחה גדולה!
רוב תודה אפרת.
כבר הכנתי פעמיים את הפסטה הזאת למשפחה המורחבת ורק מבקשים עוד פעם:)

מתכונים ב-10 דקות (14:23 1.11.2020)

היי תומר,
איזה כיף לקרוא! ♥
המון בתאבון לך ולמשפחתך 🙂

———-
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

ליאל ימין (23:11 27.10.2020)

אפשר להלחיף את הבזילקום טרי בבזילקום יבש? ואם כן איך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:44 28.10.2020)

אפשר לשים כחצי כפית בזיליקום מיובש.

מאי (16:42 10.09.2020)

היי אפרת,
מנסה שוב… תוכלי לכתוב מתכון לחצי כמות, 250 גרם?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:26 10.09.2020)

היי מאי,
מתכון ל250 גרם:
בצל קטן קצוץ דק
2 עגבניות גדולות רכות חתוכות לקוביות קטנות
2 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
עלי בזיליקום חתוכים
כוס וחצי מים רותחים
תיבול: חצי כפית שטוחה סוכר, רבע כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור

מאי (22:44 10.09.2020)

תודה. קצוץ דק הכוונה לקוביות ממש קטנות? והאם את חושבת שכדאי לגרד את הבצל בפומפיה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 10.09.2020)

כן, לקוביות קטנטנות.
אין צורך לגרד את הבצל בפומפיה אלא אם כן את לא אוהבת להרגיש את חתיכות הבצל.

מאי (17:54 7.09.2020)

היי אפרת
תוכלי לכתוב כמויות לחצי כמות – 250 גרם פסטה?
תודה

לירון אדרי מכלוף (18:08 31.08.2020)

האם ניתן להשתמש בבצל סגול במקום בצל לבן ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:10 31.08.2020)

כן.

לירון אדרי מכלוף (18:10 1.09.2020)

תודה

שירה גלבוע (00:52 24.07.2020)

חברה שלי רצתה להכין פסטה, הקראתי לה מהאתר כמה מתכונים והיא בחרה במתכון הזה, מתכון שממש לא גירה אותי, אך היא ממש היללה אותו, השתכנעתי להכין גם ויצא ממש פצצה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 24.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שירה

דבי (09:03 26.05.2019)

בוקר אור!

אפשר כאן לשלב דג?

אני לא רוצה פסטה חלבית עם דג.

אלו דגים באים בחשבון?

חייבים חתיכות עגבנייה?

הרבה תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:47 26.05.2019)

כן אפשר לשלב קוביות דג סלמון או דג לבן אחר (לדוג’ סול, אמנון, דניס, לברק, מוסר).
במקום עגבניות טריות חתוכות אפשר לשים בסביבות כוס ורבע עגבניות מרוסקות משימורים.

מלכי (18:35 14.03.2019)

שלום אפרת.
הרבה זמן חיפשתי מתכון ולא מצאתי. זה אמנם ללא מתכון, אלא יותר כמו ניסיון שיחזור שצלח אבל לטובת גולשי האתר, אם ירצו לנסות, אולי תכיני ותכתבי מתכון, זה קליל וטעים.
לחמם במחבת 3 כפות שמן, להוסיף כוס פירורי לחם מוזהבים, חצי כפית מלח ושליש כוס שומשום.
לערבב תוך די טיגון על אש גדולה עד לקליה .
לערבב עם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 14.03.2019)

תודה יקירה 🌷

מלכי (14:00 14.03.2019)

אפרת היקרה
מכירה מתכון של טיגון פירורי לחם מת עם מלח ואז להוסיף לפסטה מוכנה?
סוג של זיכרון ילדות.
יודעת להגיד לי איך להכין את זה?
תודה רבה מאד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 14.03.2019)

סורי, לא מכירה.

עינת (12:23 19.02.2019)

היי אפרת

אם אמנע משימוש בסוכר פה עדיין יצא טעים?

תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 19.02.2019)

כן. הסוכר נועד לאזן את החמיצות של העגבניות.

גילת (15:14 25.11.2018)

הי אפרת,
הכנתי אתמול בלילה ונשארה כמות יפה של רוטב לעוד מנה. האם אפשר לשמור במקרר עד ליום רביעי בערב, או שעדיף להקפיא או בקיצור להכין חדש ליום רביעי…
תודה,
גילת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:01 25.11.2018)

אפשר לשמור במקרר עד יום רביעי.

עדינה (20:10 7.11.2018)

רציתי להכין מנה קטנה אז הורדתי את הכמויות בקצת יותר מחצי, לא הוספתי בזיליקום או גבינה (טעם אישי) ויצא מאוד טעים!
תודה על המתכון (:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 7.11.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

שרון (14:59 22.09.2018)

אפרת המקסימה!הכנתי לצהריים לי ולבעלי ויצא ממש טעים!הוא לא הפסיק לבקש תוספת😉תודה רבה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 22.09.2018)

שמחה שנהניתם!
תודה שרון 🌺

דור (19:46 5.09.2018)

היי,
הרוטב יצא מאוד טעים,תודה על המתכון.
יש לי איתו כמה בעיות בכל זאת וזה דבר שקורה לי גם בשקשוקה-העגבניות פשוט לא נהפכות לעיסה.
בחרתי לרוטב פסטה עגבניות רכות, חתכתי הכי דק שאפשר, בישלתי על אש נמוכה ולקח לי שעה ומשו לבשל אותם כדי שהרטוב יגיע למצב נורמלי וגם אחרי זה נשאר לי גרעיני עגבניה שהרסו קצת את הכיף.
אין לי מושג מה אני עושה לא נכון ואיך המתכון שלך יוצא נורא טוב בתמונות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 5.09.2018)

באיזה סוג מחבת אתה משתמש?

דור (23:35 5.09.2018)

סיר רגיל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:56 6.09.2018)

מנירוסטה במקרה?

דור (10:36 6.09.2018)

כן…לא יודע כמה זה קשור
סתם הערה:אם תשדרגי את האתר שאוכל לקבל התראה במייל כשאת מגיבה לי זה יהיה מעולה כי כרגע לא ניתן לדעת מתי את עונה אלא אם כן נכנסים לפה במיוחד.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:00 6.09.2018)

זה יכול להיות קשור. יש לך סיר עם ציפוי שאינו נדבק, כמו טפלון או ברזל יצוק? אני ממליצה שתנסה פעם הבאה להכין בו.
האפשרות של שליחת התראות למייל תהיה באתר החדש (הוא כרגע בבנייה).

מורן (17:37 25.04.2018)

היי אפרת,
מדוע הרוטב יוצא לי מר?
חברות אמרו שאולי זה מהשום או הבזיליקום…?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 25.04.2018)

אולי השום לא היה טוב?
הבזיליקום לא אמור לגרום למרירות.

מירה (23:35 9.04.2018)

היי אפרת,
הרוטב יצא לי ממש ממש מימי ועשיתי בדיוק כמו שרשמת..
יש לך מושג אולי למה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 10.04.2018)

היי מירה,
הרסק אמור להסמיך את הרוטב. שמת 3 כפות גדושות רסק עגבניות? יכול להיות שביחס לכמות המים היה צריך להוסיף עוד קצת רסק.

ליאורה עובדיה (13:39 4.03.2018)

היי,
האם אני יכולה לעשות את הפסטה עם הרוטב ביום חמישי ולגרד מעליה את הגבינה צהובה ולהכניס לתנור רק בשישי בערב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:17 4.03.2018)

כן, אפשר.

יעלי (12:20 25.01.2018)

הי אפרת
תודה על המתכון…
אני רוצה להכניס עגבניות שרי במקום עגבניות רגילות. ייצא אותו דבר? אם כן כמה עגבניות שרי?
תודה על עוד מתכון פשוט וכיפי 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 25.01.2018)

כן, אפשר. זה ייצא טעים.
זה תלוי בגודל שלהן. בדר”כ 5 עגבניות שרי קטנות שוות במשקל לעגבניה בינונית אחת. שימי בסביבות 20-25 עגבניות שרי.
אם אלה עגבניות שרי יחסית גדולות מספיק לשים כ- 15.

רינת (10:00 11.12.2017)

היי
מתכונים נהדרים

האם במתכון זה אפשר להכין רק מהעגבניות שרשום (5 עגבניות) ולא להשתמש ברסק עגבניות

האם זה יצא עדיין טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:32 11.12.2017)

היי רינת,
הרסק מוסיף טעם ומסמיך את הרוטב. אני חוששת שבלי הרסק, הרוטב ייצא דליל.
אפשר אולי להפחית את כמות הרסק.

שרון (17:56 23.11.2017)

אפרת המקסימה! אפשר במקום עלי בזיליקום לשים תבלין פטרוזיליה יבש וכמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 23.11.2017)

היי שרון,
אפשר לשים כפית שטוחה תבלין פטרוזיליה.

סתם מישהי (22:40 31.10.2017)

הרוטב אמור לצאת שעדיין רואים את הקוביות של העגבניות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 31.10.2017)

לא, העגבניות אמורות להתרכך ולהפוך לעיסה. יכול להיות שהשתמשת בעגבניות קשות או שיש לבשל יותר זמן.

רונית (13:41 19.10.2017)

יצא מצויין תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 19.10.2017)

תודה רונית, כיף לשמוע 🙂

חיה מחרז (12:52 16.11.2017)

מדוע יש להוסיף כל כך הרבה מים
גם ככה זה מאד טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 16.11.2017)

לא חייבים להוסיף מים.

אסתר (12:27 13.08.2017)

שלום אפרת, מה שלומך?
הבילוי שלנו בחופש זה לשבת מול המתכונים ולחפש מה להכין…:)
יש לי קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות עם בזיליקום, זה יתאים?
תודה רבה!
אסתר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 13.08.2017)

שמחה שמצאתם עיסוק 😉
כן, זה יכול להתאים במקום העגבניות הטריות והבזיליקום.
יום מקסים!

שיר (15:07 26.06.2017)

היי אפרת,

תודה על מתכונים נהדרים.

האם אפשר לבשל את הרוטב עם עגבניות מרוסקת מקופסת שימורים במקום עגבניות טריות? אם כן, קופסה של 800 גרם תספיק? תודה,שירי

שיר (12:34 26.06.2017)

היי אפרת,
תודה על מתכונים פשוט נהדרים. נהנים כול פעם מחדש. האם אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות במקום בעגבניות טריות?אם כן, קופסה של 800 גרם תספיק?

תודה,
שירי

מתכונים ב-10 דקות (13:25 26.06.2017)

כן, אפשר.
800 גרם יספיקו.
יום מקסים 🙂

שיר (15:08 26.06.2017)

תודה! רק עכשיו ראיתי את המענה. שלחתי בטעות פעמיים 🙂

guy (11:04 18.05.2017)

שלום אפרת,
איך מומלץ להגיש?יש לערבב את הפסטה ברוטב או שמגישים נפרד?

מתכונים ב-10 דקות (11:40 18.05.2017)

היי,
אפשר להגיש בנפרד ואפשר להוסיף את הפסטה המבושלת לתוך הסיר עם הרוטב ולערבב (באפשרות האחרונה הרוטב יותר נספג בפסטה).
יום נפלא 🙂

ענת (13:58 24.04.2017)

היי אפרת, לצערי יצא לי רוטב מוזר ):
עשיתי לפי ההוראות, אבל הרוטב לא הסמיך אחרי 30 דק’. הסרתי את המכסה כדי שהרוטב יצטמצם, ועדיין יצא טעם עגבניות תפל. זה בגלל העגבניות הטריות? אולי צריך היה להשתמש בעגבניות מרוסקות?

מתכונים ב-10 דקות (14:02 24.04.2017)

היי ענת,
השתמשת במקרה בעגבניות קשות? העגבניות התרככו לאחר חצי שעה?
הטעם של הרוטב תפל אחרי שתיבלת?
דרך אגב, יש לך מוט בלנדר ידני או דרך לטחון את הרוטב?

ענת (14:12 24.04.2017)

נראה לי שבאמת העגבניות היו קשות. נשארו לי גושי עגבניות. יש לי מוט בלנדר, אך הרוטב כבר שולב עם הפסטה. יש לך רעיון מה לעשות עם הפסטה עכשיו?

מתכונים ב-10 דקות (14:20 24.04.2017)

אוי חבל 😐 כעקרון טחינת הרוטב הייתה מאוד עוזרת אבל אם כבר ערבבת אם הפסטה אז זה לא אפשרי.
אם הבעיה שאין לזה כל כך טעם אז אפשר להכין מזה פשטידת פסטה או פסטה מוקרמת בגבינה.
אפשרות נוספת היא להכין חצי כמות של רוטב עגבניות נוסף והפעם מעגבניות מרוסקות משימורים, לתבל קצת יותר חזק מבדרך כלל ולהוסיף לפסטה על הרוטב הקיים.

רוזי (17:47 8.02.2017)

מתכון קל וטעים מאוד ! הכי טוב שמצאתי… תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (17:51 8.02.2017)

תודה רוזי, שמחה לשמוע 🙂

אביגיל (18:37 4.01.2017)

מתכון מעולה. הכנתי עם זעתר במקום בזיליקום וגבינה צהובה במקום פרמזן (כי איני מוצאת עם כשרות מהדרין) ויצא ממש טעים.יישר כח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:53 4.01.2017)

תודה אביגיל, שמחה שיצא טעים 🙂

ספיר (16:17 27.11.2016)

הייי הכנתי יצא נהדרר:) אבל לא יצא ממש עם צבע אדום.. כאילו היה חסר רוטב.. מה צריך לעשות כדי שיהיה יותר צבע?

מתכונים ב-10 דקות (16:36 27.11.2016)

היי ספיר,
הרסק הוא זה שצובע באדום. פעם הבאה אפשר להוסיף יותר רסק וקצת יותר מים.

ספיר (09:44 27.11.2016)

היי אפרת . בעלי אוהב חריף מה אני יכולה להוסיף ? אולי פלפל חריף בזמן טיגון הבצל לטגן פלפל חריף?

מתכונים ב-10 דקות (10:00 27.11.2016)

היי ספיר,
אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ דק בזמן הטיגון.
אפשר גם להוסיף תבלינים כמו פפריקה חריפה או תבלין צ’ילי חריף.
יום מקסים 🙂

לירון אדרי מכלוף (17:55 31.08.2020)

האם ניתן להשתמש בבצל סגול במקום בצל לבן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:59 31.08.2020)

כן.

משה (13:40 25.08.2016)

יצא טעים. תודה.

טל (12:35 21.06.2016)

היי אפרת, ראשית תודה על מתכונים מצילים וטעימים!
האם אפשר במקום העגבניות לשים קופסת רוטב עגבניות של ברילה ?

מתכונים ב-10 דקות (12:47 21.06.2016)

היי טל,
אני מניחה שאפשר. יכול להיות שתצטרכי להוסיף פחות מים, לפי הסמיכות שאת אוהבת (בין 1-2 כוסות).
בהצלחה ויום נפלא 🙂

טל (12:55 21.06.2016)

תודה רבה! בטוחה שזה עוד מתכון מנצח!

מירי (18:18 12.04.2016)

האם אפשר להכין עם פטרוזיליה או רוזמרין במקום בזיליקום?(זה מה שיש לי בבית…)

מתכונים ב-10 דקות (19:12 12.04.2016)

היי מירי,
תכיני בלי. זה עדיין ייצא טעים (פטרוזיליה ורוזמרין פחות מתאימים).

שוש (17:10 31.03.2016)

היי , האם אפשר להשתמש בבזילקום יבש ואם כן כמה לשים ובאיזה שלב של הבישול ?

מתכונים ב-10 דקות (18:11 31.03.2016)

היי שוש,
אפשר להוסיף כפית גדושה בזיליקום יבש בזמן שמתבלים (לאחר שמוסיפים את הרסק והמים הרותחים).

שירה (12:08 25.01.2016)

בס”ד
חייבת לציין שזה מתכון מעולה שאני מכינה שוב ושוב….
וכשיש שניצלים הילדים מבקשים “שניצלים של אפרת”{הכוונה לשניצלונים עם הסומסום} :}
אתר מעולה.

מתכונים ב-10 דקות (12:23 25.01.2016)

ואו איזה כיף לשמוע!
תודה שירה והמשך יום מקסים 🙂

שירה (15:03 17.12.2015)

בס”ד
הכנתי עם בזיליקום יבש,טיפה יותר סוכר….
וגבינה צהובה חתוכה חתיכות קטנות, ערבבתי עם הרוטב וזה נמס.
ממש טעים.

מתכונים ב-10 דקות (16:55 17.12.2015)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂

יסכה (16:28 13.10.2015)

שלום,
האם תוכלי להסביר איך מכינים את אותו מתכון כשרוצים לעשות “פסטה בסיר אחד”, ז”א בלי להכין את הפסטה והרוטב בנפרד.

תודה!
יסכה

מתכונים ב-10 דקות (19:34 13.10.2015)

היי יסכה,
כדי להכין פסטה בסיר אחד מכינים את הרוטב כמו שמצוין במתכון ולאחר שמוסיפים את המים הרותחים ומתבלים, מוסיפים חצי חבילה של פסטה יבשה ומערבבים שהרוטב יכסה את הפסטה (אם לא מכסה יש להוסיף עוד מים רותחים). מנמיכים לאש בינונית ומבשלים תוך כדי ערבוב מידי פעם במשך 15-20 דקות, עד שהפסטה מתרככת.
בהצלחה 😉

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.