מצרכים להכנת פסטה ברוטב גבינות
- חצי חבילת פסטה (250 גרם) מבושלת לפי ההוראות על גבי השקית
- 1-2 שיני שום כתושות
- 1 מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 3 כפות חלב
- רבע כוס מוצרלה מגורדת
- רבע כוס גבינת פרמזן
- רבע כוס גבינה בולגרית או פטה מפוררת
- מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים פסטה ברוטב גבינות?
- מחממים מחבת עם כף שמן זית או חמאה ומטגנים את השום כחצי דקה על אש נמוכה (יש להקפיד שלא ישרף).
- מוסיפים שמנת וחלב ומבשלים על אש בינונית במשך כדקה.
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד להמסה ולהסמכת הרוטב. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- שופכים את הרוטב על הפסטה, מערבבים ומגישים מיד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
79 תגובות
כניסה
79 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

