מצרכים להכנת פיתות במחבת ללא גלוטן
- ⅔ כוס (93 ג’) קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”)
- שליש כוס (50 ג’) קמח אורז
- כפית שטוחה (4 ג’) שמרים יבשים
- כוס (240 מ”ל) מים חמימים
- חצי כפית שטוחה מלח
איך מכינים פיתות במחבת ללא גלוטן?
- מערבבים בקערה את כל החומרים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה ודלילה.
- מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד למשך חצי שעה.
- מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה. משמנים את המחבת ויוצקים בעזרת כף עיגולים בקוטר של כ-8 ס”מ (כמות של 2 כפות לכל פיתה). מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית-גבוהה במשך כ-2 דקות. הופכים את הפיתות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
60 תגובות
כניסה
60 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

