איך מכינים פיתה עם זעתר?
- פורסים את הפיתה לרוחב לשני חלקים עגולים.
- מזליפים שמן זית על כל חלק ומורחים באופן שווה.
- מפזרים זעתר.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 5-7 דקות עד שהפיתות מתקשות ומזהיבות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
22 תגובות
כניסה
22 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

