www.10dakot.co.il

בצק פילו ממולא חזה עוף

שקיקי פילו במילוי חזה עוף - מתאים להגשה כמנה ראשונה בארוחה בשרית.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
בצק פילו ממולא חזה עוף
זמן הכנה

10 דקות

מס׳ מנות

10 יחידות

כשר מסוג

מצרכים להכנת בצק פילו ממולא חזה עוף

  • 10 דפי פילו (מופשרים שעתיים בחוץ או 12 שעות במקרר)
  • למילוי:
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

תיבול:

  • 2 כפות סילאן, 2 כפות צ’ילי מתוק, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, מעט פלפל שחור
  • *שמן למריחה

איך מכינים בצק פילו ממולא חזה עוף?

-לפני ההכנה מומלץ לקרוא : איך עובדים עם בצק פילו.
  1. מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כדקה. הופכים צד ומטגנים כדקה נוספת. מתבלים בסילאן, צ’ילי מתוק, מלח, פפריקה ופלפל שחור. מערבבים כדקה, עד שחזה העוף מתבשל. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.
  2. מחממים תנור מראש ל- 190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
  3. מניחים דף פילו על משטח עבודה ומשמנים אותו. חותכים ל-4 חלקים שווים. מניחים אותם אחד מעל השני בצורה אלכסונית (מומלץ להסתכל בתמונות ההכנה בתחתית המתכון). מניחים במרכז 2 כפות מתערובת המילוי. מרימים את הקצוות וסוגרים לשקיק תוך כדי שמועכים את הקצוות כך שיצמדו זו לזו (חשוב להדק היטב). חוזרים על הפעולה עם יתר דפי הפילו.
  4. מניחים את השקיקים על נייר אפיה משומן ומברישים כל שקיק בשמן.
  5. מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבה יפה.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
135 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

135 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות