מצרכים להכנת פילו במילוי גבינה מתוקה
איך מכינים פילו במילוי גבינה מתוקה?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומתיזים תרסיס שמן של פאם בתבנית מאפינס (12 שקעים).
- מניחים דף פילו על משטח עבודה ומתיזים עליו תרסיס שמן. שמים מעל דף פילו נוסף וגם אותו משמנים בעזרת תרסיס שמן. שמים מעל דף שלישי וגם אותו מברישים בתרסיס שמן.
- חותכים ל-9 ריבועים שווים וכל ריבוע מניחים בשקע ומהדקים לתחתית ולדפנות (נוצרת צורה של סלסלה).
- חותכים דף פילו לחצי ומברישים בשמן. מניחים מעל את החצי השני ומברישים גם אותו בשמן. חותכים ל-3 חלקים שווים ושמים בשלושת השקעים שנותרו.
- מערבבים את חומרי הגבינה עד לתערובת אחידה: גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה, תמצית וניל וקורנפלור.
- ממלאים כל סלסלה בכף וחצי מתערובת הגבינה.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-20 דקות, עד להזהבה יפה של קצוות הפילו.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל - מיד לאחר שמוציאים מהתנור מומלץ להוציא את הסלסלות מתבנית השקעים ולהניח על רשת תנור כדי שהאדים לא ירככו את התחתית.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*מומלץ להכין באותו יום שמגישים כדי שהמרקם הקראנצ’י יישמר (את תערובת הגבינה אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר).
*עד להגשה אפשר לשמור בקופסה סגורה על השיש אבל חשוב קודם לוודא שזה התקרר לגמרי לטמפ’ החדר אחרת האדים יפגעו במרקם.בצק פילו עם גבינה מתוקה, בצק פילו במילוי גבינה מתוקה
בצק פילו במילוי גבינה מתוקה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
14 תגובות
כניסה
14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות


