מצרכים להכנת פטריות ממולאות בשר
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות שטופות ומיובשות היטב
- חצי בצל בינוני קצוץ דק
- 200 גרם בשר טחון
- כפית מלאה רסק עגבניות
- שליש כפית כמון, חצי כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
- כף פטרוזיליה טריה קצוצה
- 2-3 כפות שמן לשימון הפטריות
איך מכינים פטריות ממולאות בשר?
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מסירים בזהירות את רגלי הפטרייה מהפטריות וקוצצים עם סכין.
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את רגלי הפטריות ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות עד שהוא מתבשל. מתבלים ברסק, פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים כדקה. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
- מניחים את הפטריות בתבנית על נייר אפיה ומשמנים אותן.
- ממלאים בעזרת כפית את הפטריות בתערובת הבשר.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 17-20 דקות.
הפעל טיימר (17 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
פטריות במילוי בשר טחון
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
33 תגובות
כניסה
33 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

