מצרכים להכנת תבשיל פטריות וקולורבי
- בצל גדול חתוך לרצועות דקות
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס (סה”כ 500 ג’)
- 2 קולורבי בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ
- חצי כוס מים
- חצי כפית מלח, כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים תבשיל פטריות וקולורבי?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (יש להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים פטריות ומטגנים (ללא מכסה) במשך כ-5 דקות (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם).
הפעל טיימר (5 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים קולורבי, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 10 דקות (אש בינונית, יש לערבב מידי פעם).
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים 10 דקות נוספות, עד שהקולורבי מתרכך.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מתבלים במלח, אבקת מרק ופלפל שחור. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
27 תגובות
כניסה
27 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

