מצרכים להכנת סלט מבושל של פטריות וגמבה
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 סלסלות פטריות טריות חתוכות מסוג שמפיניון או פורטבלו (מומלץ לשלב)
- פלפל אדום (גמבה) קצוץ
- 4 שיני שום קצוצות
- שני שליש כוס עלי פטרוזיליה טריים קצוצים דק
תיבול:
- שני שליש כפית מלח, 2 כפיות פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים סלט מבושל של פטריות וגמבה?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הפטריות, הגמבה והשום, ממליחים מעט ומטגנים עם מכסה על אש בינונית במשך כ-10 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות ומגירות נוזלים (יש לערבב במהלך הבישול).
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל - מתבלים במלח, פפריקה, כמון ופלפל שחור. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים כ-2 דקות לספיגת הטעמים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
47 תגובות
כניסה
47 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

