מצרכים להכנת פודינג שוקולד
פודינג שוקולד:
- 2 כוסות חלב רגיל או סויה
- 2 כפות קורנפלור (לא גדושות ולא שטוחות, באמצע)
- 6 כפות מים קרים
- 100 גרם שוקולד מריר (אפשר להכין גם עם שוקולד חלב)
- 4 כפות גדושות סוכר
קצפת וניל:
- מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)
- 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים פודינג שוקולד?
- מחממים בסיר קטן את החלב עם הסוכר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים עד שהסוכר נמס בתוך החלב.
- מערבבים 2 כפות קורנפלור עם 6 כפות מים קרים עד לקבלת נוזל חלק ללא גושים. כשהחלב רותח (מבעבע) מוסיפים את מי הקורנפלור ומערבבים כל הזמן במשך 1-2 דקות, עד שהחלב מסמיך (לא מפסיקים לערבב!). הערה: אם לאחר כ-2 דקות התערובת לא מסמיכה, יש לערבב כף קורנפלור נוספת עם 2-3 כפות מים ולהוסיף לחלב. לערבב עד שהחלב מסמיך.
- שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לתערובת החלב, מערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי ומתקבלת תערובת שוקולדית חלקה וסמיכה.
- מסירים מהאש ומעבירים לכוסות הגשה בגובה 2/3 מהכוס (רצוי כוסות מזכוכית מאחר והתערובת חמה) .
- מניחים לתערובת להתקרר לטמפ’ החדר.
- בינתיים מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת עם האינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
- בעזרת שקית זילוף או כף ממלאים מעל שכבת פודינג השוקולד.
- *עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
204 תגובות
כניסה
204 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














