מצרכים להכנת פאד תאי
- 100 גרם אטריות אורז רחבות או אטריות ביצים
- 150 גרם טופו חתוך לקוביות (+ 2 כפות רוטב סויה להשרייה)
- 1 גזר גדול חתוך למקלות דקים (גפרורים)
- כוס וחצי כרוב חתוך לרצועות דקות
- ביצה
- כוס נבטים סיניים (לא חובה)
- כוס בצל ירוק קצוץ
- שליש כוס עלי כוסברה קצוצים
רוטב פאד תאי ביתי (לערבב בקערית):
- 3 כפות רוטב סויה, כף סילאן, כפית חמאת בוטנים, כף חומץ, כף צ’ילי מתוק, 5 כפות מים, שן שום כתושה
- בוטנים קלויים קצוצים לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים פאד תאי?
- משרים את קוביות הטופו עם 2 כפות רוטב סויה במשך כ-5 דקות לפחות.
- מכינים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומעבירים למסננת.
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן (מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק). מטגנים את קוביות הטופו כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת.
- מנגבים את המחבת משאריות נוזלים, מחממים 1-2 שמן, מוסיפים את הגזר והכרוב ומבשלים עם מכסה במשך 5-7 דקות, עד שהכרוב מצטמצם ומתרכך.
- מזיזים לצד אחד של המחבת את תערובת הירקות, בצד השני שוברים ביצה ומערבבים את הביצה למקושקשת. מערבבים עם יתר הירקות ומוסיפים את הטופו שטיגנו קודם לכן. מוסיפים נבטים, בצל ירוק ומערבבים כדקה.
- מוסיפים את אטריות האורז ומתבלים ברוטב פאד תאי. מבשלים תוך ערבוב במשך כ-2 דקות עד לספיגת הטעמים. מפזרים מעל עלי כוסברה ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
- לפני ההגשה מומלץ לפזר מעל המנה בוטנים קלויים קצוצים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
74 תגובות
כניסה
74 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

