www.10dakot.co.il

פאדג שוקולד לבן

קוביות פאדג' שוקולד לבן ואוראו ב-4 מצרכים בלבד

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
פאדג שוקולד לבן
זמן הכנה

10 דקות

מס׳ מנות

18-20 יחידות

כשר מסוג

מצרכים להכנת פאדג שוקולד לבן

  • תבנית אינגליש קייק חד פעמית או תבנית מלבנית קטנה בגודל 16X16
  • 200 גרם שוקולד לבן (חלבי)
  • 150 גרם חלב מרוכז ממותק (חצי כוס- 120 מ”ל) (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
  • קמצוץ מלח
  • 10 עוגיות אוראו כפולות שבורות לחתיכות קטנות (110 גרם)

איך מכינים פאדג שוקולד לבן?

  1. מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים של 15 שניות ומערבבים, עד לקבלת תערובת חלקה (ניתן גם להמיס על הגז באש הכי נמוכה).
  2. מוסיפים קמצוץ מלח ועוגיות אוראו שבורות ומערבבים.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים לגובה אחיד ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות, עד להתייצבות מוחלטת.
  4. מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 ס”מ.
  5. שומרים בקופסה סגורה במקפיא.
הערות: חלב ממותק מרוכז הוא חלב סמיך ומשומר שנארז בקופסת שימורים וניתן להשיגו בכל סופר. ניתן להכין חלב מרוכז ביתי.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
61 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

61 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות