מצרכים להכנת פאדג שוקולד לבן
- תבנית אינגליש קייק חד פעמית או תבנית מלבנית קטנה בגודל 16X16
- 200 גרם שוקולד לבן (חלבי)
- 150 גרם חלב מרוכז ממותק (חצי כוס- 120 מ”ל) (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
- קמצוץ מלח
- 10 עוגיות אוראו כפולות שבורות לחתיכות קטנות (110 גרם)
איך מכינים פאדג שוקולד לבן?
- מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים של 15 שניות ומערבבים, עד לקבלת תערובת חלקה (ניתן גם להמיס על הגז באש הכי נמוכה).
- מוסיפים קמצוץ מלח ועוגיות אוראו שבורות ומערבבים.
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים לגובה אחיד ומכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות, עד להתייצבות מוחלטת.
- מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 ס”מ.
- שומרים בקופסה סגורה במקפיא.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
61 תגובות
כניסה
61 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

