מצרכים להכנת עוגת תפוחים וקוקוס
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- תפוח עץ בינוני קלוף מגורד בפומפיה גסה (כ3/4 כוס דחוסה)
- חצי כפית תמצית וניל
- שליש כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס קמח (140 ג’) תופח
- שליש כוס (30 ג’) קוקוס טחון
איך מכינים עוגת תפוחים וקוקוס?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר) ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, תפוח מגורד, תמצית וניל, מיץ ומערבבים.
- מוסיפים קמח תופח ומערבבים לתערובת אחידה. בסוף מוסיפים קוקוס ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
44 תגובות
כניסה
44 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

