מצרכים להכנת עוגת תפוחים, דבש וצימוקים
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 2 כפות (25 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- רבע כוס (60 מ”ל) דבש
- תפוח עץ בינוני קלוף מגורד בפומפיה גסה (כ3/4 כוס דחוסה)
- רבע כוס (60 מ”ל) מים
- כוס קמח (140 ג’) תופח
- כפית אבקת קינמון
- רבע כוס (40 ג’) צימוקים (*ניתן להגדיל את הכמות לשליש כוס)
איך מכינים עוגת תפוחים, דבש וצימוקים?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר) ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, דבש, תפוח מגורד ומים ומערבבים.
- מוסיפים קמח תופח וקינמון ומערבבים לתערובת אחידה. בסוף מוסיפים את הצימוקים ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
69 תגובות
כניסה
69 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

