מצרכים להכנת עוגת תפוזים עם שוקולד חלב
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- שליש כוס (80 מ”ל) מיץ תפוזים סחוט טבעי
- 3 כפות (50 ג’) יוגורט
- קליפה מגורדת מחצי תפוז (אפשר לוותר)
- כוס קמח (140 ג’) תופח (או כוס קמח לבן + כפית אבקת אפיה)
- 50 גרם שוקולד חלב קצוץ
איך מכינים עוגת תפוזים עם שוקולד חלב?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים (בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ, יוגורט וגרידת תפוז ומערבבים.
- מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים (שימו לב – ערבוב יתר פוגע באווריריות העוגה). מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים ערבוב קל (מומלץ להשאיר מעט שוקולד לפיזור מעל העוגה).
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 27-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (27 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
50 תגובות
כניסה
50 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

