מצרכים להכנת עוגת תפוזים ושוקולד
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים קטנות (M או S)
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס (140 ג’) קמח תופח
- כפית גרידת קליפת תפוז
- כפית שטוחה אבקת קקאו
- 2 כפות שוקולד צ’יפס
איך מכינים עוגת תפוזים ושוקולד?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק חד פעמית.
- מערבבים (ידנית או במיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לתערובת אחידה.
- מחלקים את הבלילה ל-2 בלילות שוות. לבלילה אחת מוסיפים כפית קקאו ומערבבים. לבלילה שניה מוסיפים כפית קליפת תפוז ומערבבים קלות.
- יוצקים את הבלילה הכהה לתבנית משומנת. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס. מעל יוצקים את הבלילה הבהירה.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 28-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
155 תגובות
כניסה
155 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

