מצרכים להכנת עוגת תפוזים, אגוזים ומייפל
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (65 ג’) סוכר
- שליש כוס (65 ג’) שמן
- חצי כפית (3 ג’) תמצית וניל
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס קמח (140 גרם) תופח
- חצי כוס (55 ג’) אגוזי מלך טחונים
- 3 כפות (30 מ”ל) סירופ מייפל
איך מכינים עוגת תפוזים, אגוזים ומייפל?
- מחממים תנור מראש ל175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בעזרת מטרפה או כף את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי אחרת מרקם העוגה עלול להפגע). מוסיפים אגוזים טחונים ומערבבים ערבוב קל (מומלץ להשאיר קצת אגוזים לפיזור מעל העוגה).
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות, עד שקיסם יצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים את העוגה מהתנור ובעודה חמה יוצקים מעל באופן אחיד 3 כפות סירופ מייפל.
- עוטפים את העוגה בניילון נצמד (האדים שמצטברים בפנים מרככים את העוגה והופכים אותה לעסיסית יותר).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
94 תגובות
כניסה
94 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

