מצרכים להכנת עוגת תה וקינמון
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- חצי כוס (100 ג’) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) תה חזק (*השתמשתי בארל גריי)
- חצי כפית (2.5 מ”ל) תמצית וניל
- כפית גרידת קליפת לימון (החלק הצהוב של הקליפה)
- כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
- חצי כפית (3 ג’) אבקת קינמון
- רבע כוס (22 ג’) קוקוס טחון
- רבע (30 ג’) כוס אגוזים טחונים
איך מכינים עוגת תה וקינמון?
- מחממים תנור ל175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את הביצים עם הסוכר (במיקסר או במטרפה ידנית), מוסיפים שמן, תה, תמצית וניל וגרידת לימון. מוסיפים קמח תופח ואבקת קינמון ומערבבים. מוסיפים את הקוקוס והאגוזים ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
76 תגובות
כניסה
76 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

