מצרכים להכנת עוגת תבלינים
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- חצי כוס (120 מ”ל) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) דבש
- חצי כוס (120 מ”ל) תה חמים
- כפית (5 ג’) תמצית וניל
- כוס ורבע (165 ג’) קמח כוסמין (*אפשר להכין גם מקמח רגיל)
- כפית ורבע (7 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית אבקת קינמון
- חצי כפית ג’ינג’ר טחון
- רבע כפית הל
איך מכינים עוגת תבלינים?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בקערה: קמח, אבקת אפיה, קינמון, ג’ינג’ר והל.
- בקערה נפרדת מערבבים (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר) את הביצים עם השמן. מוסיפים דבש, תה ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים את הקמחים ומערבבים קלות עד לאיחוד התערובת (אין לערבב יותר מידי אחרת מרקם הבצק עלול לצאת דחוס).
- מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
42 תגובות
כניסה
42 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

