מצרכים להכנת עוגת שיש וריבת חלב
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים M
- שליש (66 ג’) כוס סוכר
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- רבע כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים
- רבע כוס (60 מ”ל) מים
- כוס (140 ג’) קמח לבן
- כף מלאה קורנפלור (או קמח לבן)
- כפית מלאה אבקת אפיה
- 2 כפות ריבת חלב
איך מכינים עוגת שיש וריבת חלב?
- משמנים תבנית אינגליש קייק ומחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה (בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית): ביצים, סוכר וסוכר וניל. מוסיפים שמן, מיץ, מים ומערבבים.
- בקערית נפרדת מערבבים קמח, קורנפלור ואבקת אפיה. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת הרטובים ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
- מעבירים מחצית מהבלילה לקערה אחרת, מוסיפים 2 כפות ריבת חלב ומערבבים עד לאיחוד חומרים (שימו לב לא לערבב יותר מידי).
- יוצקים את הבלילה הכהה לתבנית ומעליה את הבלילה הבהירה. בעזרת סכין או קיסם מערבבים בעדינות את שתי הבלילות לדוגמה של שיש.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
57 תגובות
כניסה
57 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

