מצרכים להכנת עוגת שיש דבש שוקולד
תבנית אינגליש קייק (חד פעמית)
2 ביצים גדולות
שליש כוס (66 ג’) סוכר
חצי כוס (100 ג’) שמן
חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
כוס קמח (140 ג’) תופח
2 כפות (40 ג’) דבש
כפית (5 ג’) אבקת קקאו
איך מכינים עוגת שיש דבש שוקולד?
-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים את הביצים והסוכר (במיקסר או במטרפה ידנית). מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (יש להמנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות העוגה).
-מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים. לבלילה אחת מוסיפים כפית אבקת קקאו ומערבבים לתערובת אחידה. לבלילה שניה מוסיפים 2 כפות דבש ומערבבים.
-יוצקים את תערובת השוקולד בתבנית משומנת. מעל יוצקים את התערובת הבהירה עם הדבש.
-מכניסים לתנור למשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.














