מצרכים להכנת עוגת שוקולד חמה ללא גלוטן
- תבנית שקעים
- 30 גרם חמאה/ מרגרינה
- 100 גרם שוקולד מריר ללא גלוטן
- 2 כפות סוכר
- 1 ביצה
- כפית שטוחה קמח אורז
- כפית שטוחה קמח תפו”א
איך מכינים עוגת שוקולד חמה ללא גלוטן?
- מחממים תנור ל 200 מעלות.
- ממיסים במיקרוגל את החמאה עם השוקולד ומערבבים לתערובת שוקולד חלקה.
- מערבבים קודם את הביצה, הסוכר והקמחים ולאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
- משמנים 2 שקעים של תבנית סיליקון ויוצקים לתוכם את הבלילה.
- אופים 7-8 דקות ומוציאים מהתנור (כשהעוגה נראת מוכנה מבחוץ אך נוזלית ורכה מבפנים). מגישים ואוכלים מיד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
46 תגובות
כניסה
46 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

