מצרכים להכנת עוגת שוקולד וקוקוס לפסח
תבנית עגולה חד פעמית 24 או 2 תבניות אינגליש קייק
- 2 ביצים גדולות
- 1/2 כוס (100 ג’) סוכר
- 3/4 כוס (180 מ”ל) שמן
- 1.5 כוסות (360 מ”ל) מים חמים
- 1 כוס (135 ג’) קמח מצה לעוגות
- 1 שקית (10 ג’) אבקת אפיה
- 3/4 כוס (95 ג’) אבקת שוקולית
- 1/2 כוס (45 ג’) קוקוס טחון
קרם קוקוס:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית (125 מ”ל)
- 1 כף (12.5 ג’) סוכר
- 20 גרם חמאה/ נטורינה
- 2/3 כוס (60 ג’) קוקוס טחון
- 1/2 כפית תמצית וניל
איך מכינים עוגת שוקולד וקוקוס לפסח?
- מחממים תנור ל170 מעלות.
- מערבבים בקערה את קמח המצה, אבקת האפיה, אבקת השוקולית והקוקוס.
- מקציפים (במיקסר) בקערה נפרדת את הביצים עם הסוכר עד לתערובת תפוחה ובהירה (במשך כ-3 דקות). מוסיפים את השמן והמים ומערבבים. מוסיפים את תערובת הקמחים ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור למשך כ-40 דקות (תבנית אינגליש קייק) או כ-50 דקות (תבנית עגולה 24).
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
- הכנת קרם קוקוס: מחממים במיקרוגל (או על הכיריים) שמנת/קצפת צמחית ומוציאים. מוסיפים סוכר וחמאה ומערבבים עד שהחמאה וסוכר נמסים. מוסיפים את הקוקוס ותמצית הוניל ומערבבים.
- כשהעוגה מוכנה, יוצקים את קרם הקוקוס על העוגה. מצננים לטמפ’ החדר ושומרים את העוגה במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת שוקולד וקוקוס לפסח עוגת שוקולד לפסח עוגת שוקולד כשרה לפסח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
279 תגובות
כניסה
279 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

