www.10dakot.co.il

עוגת קפה ושוקולד

עוגת שיש בטעם קפה, שוקולד וקוקוס

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
עוגת קפה ושוקולד
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

30-35 דקות

כשר מסוג

/

מצרכים להכנת עוגת קפה ושוקולד

  • תבנית אינגליש קייק
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס (100 ג’) סוכר
  • 1/2 כוס (100 ג’) שמן
  • 1/3 כוס (80 מ”ל) חלב/ מיץ תפוזים
  • 1 כוס (140 ג’) קמח תופח
  • 1/3 כוס (30 ג’) קוקוס
  • 50 גרם שוקולד מריר + 3 כפות (30 מ”ל) מים
  • 1 כפית מלאה (3 ג’) אבקת נס קפה

איך מכינים עוגת קפה ושוקולד?

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל 50 גרם שוקולד מריר + 3 כפות מים ומערבבים לתערובת חלקה.
  3. מערבבים (בעזרת כף או מיקסר) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, אח”כ חלב/מיץ ובסוף קמח וקוקוס. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מחלקים את התערובת בצורה שווה לשתי קערות. לקערה אחת – מוספים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים היטב ולקערה השניה- מוסיפים כפית נס קפה ומערבבים.
  5. יוצקים לתבנית אינגליש קייק את בלילת השוקולד ומעליה יוצקים את בלילת הקפה. מכניסים לתנור ואופים במשך 30-35 דקות.
    הפעל טיימר (30 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
320 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

320 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות