מצרכים להכנת עוגת קפה בחושה
- 2 תבניות אינגליש קייק חד”פ
- 3 ביצים
- כוס (200 ג’) סוכר
- חצי כוס (100 ג’) שמן קנולה
- כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
- 1 כוס (240 מ”ל) נס קפה מוכן (ממיסים כפית אבקת נס קפה עם חצי כוס מים חמים ומוסיפים חצי כוס מים רגילים)
- 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח
- חצי כפית (2.5 ג’) אבקת קינמון
- כפית גדושה (6 ג’) אבקת קקאו
- כפית גדושה (2.5 ג’) אבקת נס קפה
- שליש כוס (30 ג’) קוקוס
חומרים לציפוי העוגה:
- 50 גרם שוקולד מריר (חצי חבילה), 10 גרם מרגרינה, 2 כפות (20 ג’) מים חמים, כף סירופ מייפל, 1 כפית (2 ג’) אבקת נס קפה
איך מכינים עוגת קפה בחושה?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בערת מטרפה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל ונס קפה ומערבבים.
- מערבבים בקערה נפרדת: קמח תופח, אבקת קינמון, אבקת קקאו, אבקת נס קפה וקוקוס. מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד חומרים.
- יוצקים את התערובת ל2 תבניות אינגליש קייק, מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות.
הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
- הכנת הציפוי: שמים בקערת זכוכית את כל מרכיבי הציפוי, ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה. לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור (בעודה חמה) מחוררים אותה בעזרת קיסם במספר מקומות ושופכים את הציפוי על העוגה.
- מצננים את העוגה בטמפרטורת החדר במשך כ-5 דקות ולאחר מכן עוטפים אותה בניילון נצמד (האדים שמצטברים הופכים את העוגה לרכה ועסיסית).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת קפה בחושה עוגת נס קפה עוגת קפה פרווה עוגת קפה ושוקולד
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
320 תגובות
כניסה
320 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

