מצרכים להכנת עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- חצי כוס (100 ג’) שמן
- חצי כפית (2.5 מ”ל) תמצית וניל
- כפית קליפת לימון מגורדת
- חצי כוס (120 מ”ל) מים
- כוס פחות כף (125 ג’) קמח תופח
- שליש כוס (30 ג’) קוקוס
- 75 גרם שוקולד צ’יפס (כשליש כוס)
- כפית (6 ג’) קמח
איך מכינים עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום: מתחילים בביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל, גרידת לימון ומים. מוסיפים קמח תופח וקוקוס ומערבבים עד לאיחוד החומרים. מקמחים את השוקולד צ’יפס עם כפית קמח (מערבבים את השוקולד צ’יפס עם כפית קמח ומסננים את עודפי הקמח). מוסיפים לבלילה ומערבבים ערבוב קל (מומלץ להשאיר 2 כפות שוקולד צ’יפס לפיזור מעל הבלילה לאחר שיוצקים אותה לתבנית).
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
201 תגובות
כניסה
201 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

