מצרכים להכנת עוגת פקאן ומייפל
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- חצי כוס (120 מ”ל) שמן
- שליש כוס (80 מ”ל) מייפל
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (או מים)
- חצי כפית (3 ג’) תמצית וניל
- כוס (140 ג’) קמח תופח
- חצי כוס (60 ג’) אגוזי פקאן טחונים
- להרטבת העוגה: 2 כפות סירופ מייפל
איך מכינים עוגת פקאן ומייפל?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים (במטרפה או במיקסר ידני) את הביצים עם השמן. מוסיפים מייפל, מיץ ותמצית וניל ומערבבים.
- מוסיפים קמח תופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים. בסוף מוסיפים אגוזי פקאן ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה, יוצקים על החלק העליון 2 כפות סירופ מייפל. עוטפים בניילון נצמד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
65 תגובות
כניסה
65 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

