מצרכים להכנת עוגת ערמונים בחושה
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (אפשר מבקבוק לשתיה קלה)
- ¾ כוס (105 ג’) קמח תופח (או ¾ כוס קמח רגיל מעורבב עם ¾ כפית אבקת אפיה)
- 100 גרם ערמונים קלופים קלויים ומוכנים לאכילה (ניתן לקנות בסופר)
- 4 קוביות שוקולד מריר (15 ג’) מגורדות בפומפיה
איך מכינים עוגת ערמונים בחושה?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- טוחנים את הערמונים במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורית אחידה. מעבירים לקערה, מוסיפים קמח תופח ושוקולד מריר ומערבבים.
- בקערה אחרת, מערבבים את הביצים עם הסוכר (אפשר לערבב ידנית עם מטרפה או במיקסר ידני). מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים את הקמחים ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
¾ כוס ערמונים טחונים = 100 גרם.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
19 תגובות
כניסה
19 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

