מצרכים להכנת עוגת סילאן
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 2 כפות גדושות (35 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- שליש כוס (66 ג’) סילאן
- חצי כוס (120 מ”ל) מים חמימים (לערבב רבע כוס מים רותחים+ רבע כוס מים רגילים)
- כוס (140 ג’) קמח תופח
- כפית שטוחה (4 ג’) אבקת קינמון
- שליש כוס (35 ג’) אגוזים קצוצים/טחונים
איך מכינים עוגת סילאן?
- מחממים תנור ל175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את הביצים עם הסוכר (ידנית או במיקסר). מוסיפים שמן, סילאן ומים חמים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, אבקת קינמון ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (יש להמנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות העוגה). בסוף מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
139 תגובות
כניסה
139 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

