מצרכים להכנת עוגת מוקה ופקאן
- תבנית אינגליש קייק
- 33 גרם שוקולד מריר (שליש חבילה)
- חצי כוס (120 מ”ל) שמן
- 2 ביצים M
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- חצי כוס (120 ג’) נס קפה (*מערבבים כפית וחצי נס קפה מגורען עם 4 כפות מים רותחים ומוסיפים חלב או מים פושרים עד חצי כוס)
- כוס (140 ג’) קמח תופח (*אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה)
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
- שליש כוס (40 ג’) אגוזי פקאן קצוצים
איך מכינים עוגת מוקה ופקאן?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מניחים בקערית את קוביות השוקולד עם חצי כוס שמן וממיסים במיקרוגל במשך כ-30 שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה ומניחים בצד.
- מערבבים את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל (בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר). מוסיפים את תערובת השוקולד (לאחר שהתקררה מעט) ומערבבים.
- מוסיפים נס קפה ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, אבקת סודה לשתיה ומערבבים עד לאיחוד חומרים. בסוף מוסיפים פקאן ומערבבים קלות.
- מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
99 תגובות
כניסה
99 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

