מצרכים להכנת עוגת לימונענע
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- 4 כפות (40 מ”ל) מיץ לימון
- חצי (120 מ”ל) כוס מים
- רבע כוס עלי נענע שלמים בלי הגבעול (לא לדחוס)
- כפית שטוחה גרידת קליפת לימון (לא חובה)
- כוס (140 ג’) קמח תופח
- 2 כפות (20 ג’) קורנפלור
- לזיגוג: 3 כפות (24 ג’) אבקת סוכר + כף (10 מ”ל) מיץ לימון
איך מכינים עוגת לימונענע?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- טוחנים בבלנדר את עלי הנענע עם המים ומיץ הלימון עד למרקם אחיד.
- מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ לימונענע, גרידת לימון ומערבבים. מוסיפים קמח תופח וקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים במשך 25-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מערבבים בכוס 3 כפות אבקת סוכר עם כף מיץ לימון עד לקבלת סירופ לבן סמיך. לאחר שהעוגה התקררה מזלפים פסים בעזרת כפית.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
47 תגובות
כניסה
47 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

