מצרכים להכנת עוגת דבש, קפה ופקאן
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 3 כפות (38 ג’) סוכר
- שליש (66 ג’) כוס שמן
- שליש כוס (113 ג’) דבש
- חצי כוס (120 מ”ל) מים
- כוס (140 ג’) קמח תופח (*ניתן לערבב כוס קמח לבן עם כפית אבקת אפיה)
- כפית (2 ג’) אבקת נס קפה
- רבע כפית תבלין הל
- 50 גרם אגוזי פקאן טחונים (כחצי כוס)
איך מכינים עוגת דבש, קפה ופקאן?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים (ידנית או במיקסר) ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, דבש, מים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, נס קפה והל ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים. מוסיפים את האגוזים ומערבבים ערבוב קל.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור. אופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
*העוגה נשמרת עטופה בניילון נצמד, מחוץ למקרר במקום מוצל וקריר במשך 3-4 ימים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
118 תגובות
כניסה
118 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

