מצרכים להכנת עוגת גזר, פקאן ושוקולד
- *תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- כוס דחוסה גזר קלוף מגורד בפומפיה דקה, עם הנוזלים (כ-2 גזרים בינוניים)
- רבע כוס (60 מ”ל) מים
- כוס (140 ג’) קמח רגיל
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
- חצי כפית אבקת קינמון
- שליש כוס (40 ג’) אגוזי פקאן טחונים/ קצוצים
- 30 גרם שוקולד מריר קצוץ
איך מכינים עוגת גזר, פקאן ושוקולד?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בקערה: קמח לבן, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה ואבקת קינמון.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, גזר, מים ומערבבים. מוסיפים את הקמחים ומערבבים עד לאיחוד חומרים (אין לערבב יותר מידי אחרת המרקם ייצא דחוס). מוסיפים אגוזי פקאן ושוקולד קצוץ ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
42 תגובות
כניסה
42 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

