מצרכים להכנת עוגת גזר וקוקוס
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר (מי שאוהב יותר מתוק אפשר להגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס)
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- כוס גזר קלוף מגורד בפומפיה דקה, עם הנוזלים (100 גרם)
- חצי כפית תמצית וניל
- רבע כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס (140 ג’) קמח רגיל
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
- חצי כפית אבקת קינמון
- שליש כוס (30 ג’) קוקוס
איך מכינים עוגת גזר וקוקוס?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בקערה: קמח לבן, אבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה, אבקת קינמון וקוקוס.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, גזר, תמצית וניל ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים את הקמחים ומערבבים עד לאיחוד חומרים (אין לערבב יותר מידי אחרת המרקם ייצא דחוס).
- יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך כ- 30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
80 תגובות
כניסה
80 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

