מצרכים להכנת עוגת גבינה של בית מלון
- תבנית מרובעת בגודל 20X29
- 4 ביצים
- 1 כוס (200 ג’) סוכר
- 2 כפיות (10 ג’) תמצית וניל
- 1 ק”ג גבינה לבנה 5%
- 2 כפות גדושות (30 ג’) קמח לבן
- 2 כפות גדושות (30 ג’) קורנפלור
- 2 כפות גדושות (30 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים עוגת גבינה של בית מלון?
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- מערבבים בקערה, בעזרת מטרפה או כף (לא במיקסר), את החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים.
- יוצקים לתבנית משומנת ואופים במרכז התנור במשך שעה עד שעה ורבע, עד שהעוגה מתייצבת ונעשית תפוחה בשוליים אך מעט רוטטת (העוגה אמורה להישאר בהירה).הפעל טיימר (60 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים בטמפ’ החדר במשך שעתיים עד 4 שעות. לאחר מכן חותכים לריבועים ומגישים או שומרים במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגת גבינה אפויה קלה עוגת גבינה אפויה פשוטה עוגת גבינה חמה של בתי מלון
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
672 תגובות
כניסה
672 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














