מצרכים להכנת עוגת בראוניז
- תבנית אינגליש קייק
- 100 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות (לפרווה- ראו הערה למטה)
- 2 ביצים
- רבע כוס (50 ג’) סוכר
- קמצוץ מלח
- חצי כפית תמצית וניל
- שליש כוס (45 ג’) קמח לבן
תוספות שאוהבים:
- אגוזי מלך קצוצים (עד רבע כוס), פירורים גסים של ביסקוויטים/עוגיות (עד רבע כוס), 50 גרם שוקולד לבן קצוץ, רבע כוס שוקולד צ’יפס.
- *אבקת סוכר לפיזור מעל
איך מכינים עוגת בראוניז?
- מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
- ממיסים את קוביות השוקולד עם החמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד, קמצוץ מלח ותמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים עד לתערובת אחידה (מתקבלת תערובת קצת סמיכה).
- מוסיפים את התוספות שאוהבים ומערבבים קלות.
- משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.
- מוציאים מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר. חותכים לקוביות ומפזרים אבקת סוכר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*לגרסה פרווה אפשר להמיר את החמאה ברבע כוס שמן (למרות שעם חמאה זה יותר טעים).
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
128 תגובות
כניסה
128 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














