מצרכים להכנת עוגת בננה מקמח כוסמין
- תבנית אינגליש קייק
- 1 ביצה גדולה
- רבע כוס (50 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן קנולה
- רבע כוס (60 מ”ל) סירופ מייפל טבעי
- 2 בננות קטנות מעוכות למחית
- רבע כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים או מים
- ¾ כוס (100 ג’) קמח כוסמין מלא
- ¼ כוס (35 ג’) קמח כוסמין לבן (או קמח לבן רגיל)
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- שליש כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
- חצי כוס (45 ג’) קוקוס
לפיזור מעל:
- 1-2 כפות שוקולד צ’יפס או שוקולד מריר קצוץ (לא חובה)
איך מכינים עוגת בננה מקמח כוסמין?
- מחממים תנור ל170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בקערה את הקמחים עם אבקת אפיה, סודה לשתיה וקוקוס.
- בקערה נפרדת מערבבים (בעזרת כף/מטרפה) את הביצה עם הסוכר. מוסיפים שמן, מייפל, מחית בננה ומיץ/מים ומערבבים. מוסיפים את קערת הקמחים ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (אין לערבב יותר מידי אחרת מרקם העוגה עלול להיפגע). מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך 40 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
69 תגובות
כניסה
69 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

