מצרכים להכנת עוגת בישקוטים
- תבנית מלבנית בגודל 30X20
- 300 גרם בישקוטים
- לקרם גבינה/קצפת:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 38% (500 מ”ל)
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) חלב קר
קפה לטבילת הבישקוטים:
- כפית גדושה אבקת נס קפה
- 1 כפית גדושה סוכר
- חצי כוס (120 מ”ל) מים חמים
- חצי כוס (120 מ”ל) חלב
למילוי:
- ממרח שוקולד השחר
איך מכינים עוגת בישקוטים?
- מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, חלב וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה (מומלץ להכניס את מיכלי השמנת למקפיא למשך 10 דקות לפני ההקצפה). שומרים במקרר.
- מערבבים בצלחת עמוקה: כפית גדושה אבקת נס קפה, כפית גדושה סוכר, חצי כוס מים חמים ומערבבים עד להמסה מלאה של הסוכר. מוסיפים חלב ומערבבים.
- טובלים כמחצית מהבישקוטים בקפה משני הצדדים (טבילה קצרה ומהירה) ומסדרים שכבה בתבנית. מעל יוצקים מחצית מהקרם ומשטחים בצורה אחידה. מעל הקרם מזלפים ממרח שוקולד השחר.
- טובלים בקפה את הבישקוטים שנותרו ומסדרים שכבה מעל השוקולד. יוצקים את הקרם שנותר מעל הבישקוטים, משטחים ומזלפים פסים של ממרח שוקולד. בעזרת קיסם יוצרים דוגמאות.
- עוטפים בנייר כסף או ניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 6 שעות (עדיף להכין יום לפני).
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
23 תגובות
כניסה
23 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

