מצרכים להכנת עוגת ביסקוויטים ריבת חלב
- תבנית מרובעת קטנה בגודל 17X26
- 300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 3 כפות מלאות (36 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל
- שליש כוס (80 מ”ל) חלב
- 3 כפות גדושות (120 ג’) גבינה לבנה (או גבינת שמנת)
- 4 כפות גדושות (130 ג’) ממרח ריבת חלב
- *רבע כוס (60 מ”ל) חלב לטבילת הביסקוויטים
לציפוי:
- כף גדושה (33 ג’) ריבת חלב + כפית (5 מ”ל) חלב
איך מכינים עוגת ביסקוויטים ריבת חלב?
- הכנת קרם ריבת חלב וגבינה: מקציפים שמנת מתוקה במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
- בקערה נפרדת מערבבים 3 כפות גבינה לבנה עם 4 כפות ממרח ריבת חלב לתערובת אחידה. מוסיפים לקערת הקצפת ומערבבים עד שהתערובת מתמזגות ומתקבלת תערובת אחידה.
- מוזגים כרבע כוס חלב לצלוחית וטובלים את הביסקוויטים משני הצדדים טבילה קצרה ומניחים בתחתית התבנית (ניתן לשבור חלק מהביסקוויטים כדי להתאים אותם לגודל התבנית).
- מעל יוצקים שליש מכמות קרם ריבת החלב. טובלים שכבה נוספת של ביסקוויטים בחלב ומסדרים מעל שכבת הקרם. מעל יוצקים שליש נוסף של קרם ריבת חלב. כך ממשיכים 3 שכבות ביסקוויטים ו-3 שכבות קרם ריבת חלב, כאשר השכבה העליונה היא קרם.
- ממיסים במיקרוגל מספר שניות בודדות כף ריבת חלב עם כפית חלב ומערבבים. מזליפים מעל שכבת הקרם.
- *עוטפים בניילון נצמד/נייר כסף ושומרים במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
321 תגובות
כניסה
321 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














