מצרכים להכנת עוגת בורקס
תבנית עגולה בקוטר 26
- 2 דפי מלוואח בקוטר 25-26
- קופסת קוטג’ או גבינה לבנה (250 גרם)
- כף קורנפלור או קמח לבן
- 120 גרם גבינה בולגרית או פטה רכה (כוס)
- 50 גרם מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת (כחצי כוס)
- חצי ביצה טרופה
- שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
להברשה
- חצי ביצה טרופה
לקישוט
- שומשום
איך מכינים עוגת בורקס?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות (חום עליון ותחתון).
- מרפדים תבנית עגולה 26 בנייר אפיה ומניחים ומניחים בתחתית עיגול מלוואח.
- -מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים מעל הבצק באופן שווה. את הדפנות מסביב יש להשאיר נקיות.
- מורחים על הדפנות ביצה טרופה, מניחים עיגול מלוואח נוסף מעל המילוי ומהדקים את הדפנות.
- מברישים את החלק העליון בביצה טרופה ובעזרת סכין חותכים למשולשים. מפזרים מעל שומשום.
- מכניסים לתנור החום ואופים במשך 40 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
- מורידים את התבנית לרשת התנור התחתונה, מכוונים את התנור לחימום גוף תחתון בלבד ואופים 10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
47 תגובות
כניסה
47 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

