מצרכים להכנת עוגיות שוקולד מבצק עלים
- 200 גרם בצק עלים מופשר (שהופשר כל הלילה במקרר או שעתיים בטמפ’ החדר)
- ממרח שוקולד/ נוטלה/ אגוזי לוז
- חלבה מפוררת (אפשר לוותר)
לציפוי:
- ביצה טרופה
לקישוט:
- אבקת סוכר
איך מכינים עוגיות שוקולד מבצק עלים?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורשים בצק עלים על משטח עבודה ומרדדים מעט בעזרת מערוך.
- על הבצק מורחים בצורה אחידה ממרח נוטלה/שוקולד ומפזרים מעל פירורי חלבה.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ומכניסים למקפיא למספר דקות (כדי שהחיתוך יהיה קל יותר).
- חותכים את הגלילה לפרוסות בעובי של כס”מ וחצי ומניחים על נייר אפיה. מורחים כל חלק בביצה טרופה ומכניסים לתנור למשך כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט. לפני ההגשה מפזרים מעל העוגיות אבקת סוכר.
אחסון:
העוגיות נשמרות בקופסא אטומה בטמפ’ החדר. אם העוגיות מאבדות מטריותן, ניתן לחמם אותן בתנור במשך 5-7 דקות.גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
54 תגובות
כניסה
54 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

