מצרכים להכנת עוגיות שוקולד לפסח
- חצי כוס (70 ג’) קמח תפו”א
- 3/4 כוס (100 ג’) אגוזים טחונים
- שליש כפית (2 ג’) אבקת אפיה
- 2 כפות שטוחות אבקת קקאו
- 4 כפות (50 ג’) סוכר
- רבע כוס (60 מ”ל) שמן
- בננה קטנה בשלה מעוכה עם מזלג
- רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס
איך מכינים עוגיות שוקולד לפסח?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ’יפס) בעזרת כף לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת תערובת אחידה (אם התערובת יבשה או מתפוררת יש להוסיף עוד כף שמן, אם התערובת דביקה, יש להוסיף עוד כף קמח תפו”א ואגוזים טחונים).
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס”מ ומשטחים לעוגיות בקוטר של כ-6 ס”מ (עד עובי של חצי ס”מ). מניחים על נייר האפיה ומהדקים כל עוגיה (בחלק העליון) בשוקולד צ’יפס.
- מכניסים לתנור למשך 20-22 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
92 תגובות
כניסה
92 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

