מצרכים להכנת עוגיות ריבה
- 2 כוסות (280 ג’) קמח לבן
- 4 כפות גדושות אבקת סוכר
- 120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
- 2-4 כפות מיץ תפוזים
- ביצה M
- כפית תמצית וניל
למילוי:
- ריבת תות (או כל ריבה או ממרח שאוהבים)
לפיזור מעל:
- אבקת סוכר
איך מכינים עוגיות ריבה?
- מניחים במיקסר קמח ואבקת סוכר ומערבבים
- מוסיפים קוביות חמאה ומערבבים בפולסים עד שמתקבלת תערובת במרקם של חול רטוב.
- מוסיפים ביצה, 2 כפות מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבבים עד שהתערובת מתגבשת לכדור בצק (יש להוסיף מיץ במידת הצורך).
- מרדדים את הבצק על נייר אפיה בעזרת מערוך לעובי של 3 מ”מ ובעזרת קורצן פרח קורצים פרחים.
- בחצי מהעוגיות – קורצים עיגולים קטנים במרכז כל פרח (בעזרת קורצן עגול קטן).
- מסדרים במרווחים קלים על נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים במשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב מעט בשוליים (לא יותר מידי).
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
- על העוגיות עם החור מפזרים אבקת סוכר. את העוגיות השלמות הופכים ומניחים במרכז כל עוגיה כחצי כפית ריבה. מניחים את העוגיות עם החור מעל העוגיות עם הריבה.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות פרח ריבה מתכון לעוגיות ריבה עוגיות סנדוויץ ריבה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
55 תגובות
כניסה
55 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

