מצרכים להכנת עוגיות עם תחליף סוכר
- 1 ביצה קטנה
- שליש כוס סוויטאנגו חום
- 50 גרם חמאה או מרגרינה רכה בטמפ’ החדר (להוציא מהמקרר כשעה לפחות לפני ההכנה)
- רבע כוס (50 ג’) שמן
- 1 כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
- 1 כוס (140 ג’) קמח רגיל
- רבע כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
- ⅔ כוס (130 ג’) שוקולד צ’יפס סוויטאנגו
איך מכינים עוגיות עם תחליף סוכר?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים באמצעות מיקסר ידני כל המצרכים בקערה לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת תערובת בצקית רכה ומעט דביקה (בסוף מוסיפים את השוקולד צ’יפס).
- מכניסים את התערובת להתייצבות במקפיא למשך 15 דקות.
- מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה. יוצקים בעזרת כפית כדורים (כמות של כפית גדושה) ומניחים בצורה מרווחת בתבנית. משטחים מעט את העוגיות (בעזרת הכפית או בעזרת האצבעות) ואופים במשך 15-18 דקות, עד להזהבה.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
24 תגובות
כניסה
24 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

