www.10dakot.co.il

עוגה בחושה עם פירות יער

עוגה בחושה עם פירות יער - עוגה רכה וטעימה עם פירות יער קפואים שזמינים כל השנה.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
עוגה בחושה עם פירות יער
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

25-30 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת עוגה בחושה עם פירות יער

  • תבנית אינגליש קייק
  • 2 ביצים
  • שליש כוס (66 ג’) סוכר (לאוהבי המתוק אפשר להגדיל לחצי כוס סוכר)
  • שליש כוס (66 ג’) שמן
  • חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
  • כוס (140 ג’) קמח תופח
  • שליש כוס (50 ג’) פירות יער קפואים
  • כפית אבקת סוכר

איך מכינים עוגה בחושה עם פירות יער?

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
  2. מערבבים בקערה: ביצים, סוכר, שמן, מיץ וקמח, עד לקבלת תערובת אחידה (אפשר לערבב ידנית או במיקסר).
  3. יוצקים שני שליש מהבלילה לתבנית. מערבבים את פירות היער עם אבקת הסוכר ומפזרים באופן אחיד מעל הבלילה. מוסיפים את שליש הבלילה שנותרה (לא נורא אם הבלילה לא מכסה את כל פירות היער).
  4. מכניסים לתנור ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
    הפעל טיימר (25 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
191 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

191 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות