מצרכים להכנת עוגה ללא אפייה
תבנית אינגליש קייק חד פעמית
- 400 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
- שכבת שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד לבן
- ⅔ כוס (160 מ”ל) שמנת מתוקה
- שכבת שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד מריר
- ⅔ כוס (160 מ”ל) שמנת מתוקה
לציפוי:
- רבע כוס (50 מ”ל) שמנת מתוקה
- 50 גרם שוקולד מריר

איך מכינים עוגה ללא אפייה?
- מניחים בקערה את כל מרכיבי שכבת השוקולד המריר ובקערה שנייה את מרכיבי שכבת השוקולד הלבן. ממיסים בנפרד כל קערה במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה.
- מניחים מחצית מפירורי הביסקוויטים בכל קערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (200 גרם ביסקוויטים בכל קערה).
- יוצקים את תערובת השוקולד המריר בתחתית ומהדקים היטב לגובה אחיד בעזרת גב הכף. מעליה יוצקים את תערובת השוקולד הלבן ומהדקים.
מכינים את הציפוי:
- מניחים בקערית שמנת מתוקה עם שוקולד מריר וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים מעל העוגה.
- מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות לפני ההגשה. מוצאים וחותכים לפרוסות בעובי של 1.5-2 ס”מ.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
53 תגובות
כניסה
53 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














