מצרכים להכנת סמבוסק דפי אורז
- 6 דפי אורז
לטבילת הדפים:
- ביצה גדולה, חצי כפית דבש/סילאן, 4 כפות חלב
- רוטב פיצה
- גבינת מוצרלה מגורדת
תוספות לבחירה:
- טבעות זיתים, תירס, פטריות, בצל קצוץ, טונה וכדו’
לפיזור מעל:
- שומשום
איך מכינים סמבוסק דפי אורז?
- מחממים תנור מראש ל-200 מעלות טורבו.
- טורפים בצלחת עמוקה רחבה – ביצה, דבש וחלב.
- מתיזים תרסיס שמן על נייר אפיה. טובלים דף אורז בבלילה ומניחים על נייר האפיה. טובלים דף אורז נוסף ומניחים מעל דף האורז וחוזרים על הפעולה עם דף אורז נוסף (סכ”כ שלושה דפי אורז לסמבוסק).
- מורחים מעל חצי עיגול חצי כפית רוטב פיצה, גבינת מוצרלה ותוספות שרוצים ומקפלים לחצי עיגול.
- מתיזים תרסיס שמן על החלק העליון ומפזרים שומשום מעל.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-10 דקות, עד להשחמה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
12 תגובות
כניסה
12 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

